BEM – BİR – SEN Kahramanmaraş İl Başkanı Necati Kahveci, her yıl 23 – 30 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘İtfaiye Haftası’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

Kahveci mesajında şunları kaydetti;

“Öncelikle Ateş Savaşçıları tüm İtfaiye personelinin Haftalarını en içten dileklerimle kutluyorum. İtfaiye Haftasının bu yıl 307.sini kutluyoruz. 2022 – 2023 yılları için yapılan toplu 6. Toplu sözleşmede itfaiye teşkilatımız için ve özellikle sözleşmelerde itfaiye erlerinin sosyal ve ekonomik alanda son derece önemli kazanımlar elde edilmiştir. Bizler Bem – Bir – Sen olarak her zaman itfaiye personelinin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.


“İTFAİYE TEŞKİLATI 7/24 CANLA BAŞLA ÇALIŞMAKTADIR”


Bu vesileyle İtfaiye Teşkilatımız; ilk İtfaiye Teşkilatı olan Dergâh-ı Ali Tulumbacı Ocağı’nın kurulmasından bu yana, canlarını hiçe sayarak, tüm canlıları; yangın, sel, deprem ve her türlü tehlikeden korumak için büyük bir özveri ile gece gündüz demeden canla başla çalışmaktadır.


“TÜM İTFAİYE TEŞKİLATIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”


Belediyemiz İtfaiye Teşkilatının modern araç ve ekipmanıyla, gayretli personeliyle üstlendikleri vazifenin ehemmiyetinin farkında olduklarına, görevlerini yerine getirirken başarılarının artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum. Tüm itfaiye teşkilatımızın başarılarının devamını diliyorum.


“307. İTFAİYE HAFTASI KUTLU OLSUN”


Milletimizin can güvenliği için mücadele eden ve bu kutsal görevi icra ederken şehit olan itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gücünü sevgi, cesaret ve inançtan alan, tehlikeye düşen her canlının imdadına yetişen, bu milletin cesur yürekli evlatları olan İtfaiye Teşkilatımızın 307. İtfaiyecilik Haftasını kutluyorum”

Editör: TE Bilisim