Kahramanmaraş Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Gönül Yolu Projesi 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği kapsamında bayrak teslim programı yapılacak. Etkinlik bugün saat 14:30’da Kahramanmaraş Valiliği’nde yapılacak.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle; gençlerimizde var olan ancak her daim işlenmesi gereken Milli hasletlerin, istiklal, istikbal, bayrak sevgisinin ve tarih bilincinin geliştirilmesi amacıyla, 'Çanakkale Geçilmez' dedirten, yurdun her köşesinden gelen askerlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi temsilen 81 İlimizden 81 bayrağımızın, kuruluşlarımızda kalan gençlerimiz aracılığıyla Çanakkale Şehitliğine getirilmesini kapsayan, "Anadolu Gönül Yolu - 81 Genç 81 Bayrak" adıyla gerçekleşecek bir etkinlik planlandı.

Bu amaçlarla hazırlanan ve 01 Mart 2021 tarihinde başlayarak 18 Mart 2021 tarihinde tamamlanacak olan etkinliğe dair güzergah ve tarih bilgileri; Akdeniz Bölgesi: Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana, Mersin, Antalya, Burdur, Isparta sıralaması ile hareket edecektir.

02.03.2021 tarihi saat 14.30’da Kahramanmaraş Valiliğimizce tertip edilecek törenle Osmaniye ili temsilcisi Hatay ilimizden teslim aldığı bayrağı tören sonrası Kahramanmaraş ili temsilcisine teslim edecek. 03.03.2021 tarihi saat 09.30’da Adana Valiliğinde tertip edilecek törenle Kahramanmaraş ili temsilci çocuğumuz bayrak kutusu ile teslim aldığı bayrağı Adana ili temsilcisine teslim edecektir.

Isparta ili Akdeniz Bölgesi’nin son ili ve bölge temsilcisi ilidir. Yapılan törenden sonra kutu içindeki bayrak il müdürüne teslim edilecek, il müdüründen 17 Mart 2021 tarihinde Çanakkale’ye yola çıkılırken teslim alınarak Çanakkale’ye götürülecek.

Editör: TE Bilisim