Kahramanmaraş’ın en önemli markalarından biri olan ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle vatandaşların takdirini toplayan AKDO Dondurma, Kurban Bayramı’nda üretecekleri eşsiz lezzetlerle hem Kahramanmaraşlı vatandaşların hem de Türkiye’nin dört bir yanındaki insanların ağzını tatlandıracak.

Kahramanmaraş’ın en çok sevilen markası haline gelen AKDO, günlük tatlı üretimiyle rekorları kırmakla kalmıyor; rahat ve samimi konsepti, muhteşem Maraş Dondurması, AKDO efsanesinin çıkış noktası taptaze, sıcacık tatlıları ve dünya mutfağının en nadide parçalarının bulunduğu geniş lezzet yelapazesi ile konuklarının kalbinde büyümeye devam ediyor. AKDO’nun her zaman olduğu gibi bugün de insan odaklı çalışmalar yürüttüğünü dile getiren AKDO Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Davarcıoğlu, “AKDO olarak bizler her zaman müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Verdiğimiz sözleri tutarak dürüstlüğünüzü her zaman ortaya koyduk. Öncelikle vizyonumuz her zaman belli. Müşterilerimizle her zaman duygusal bir bağ kurmaya çalıştık ve başardık” dedi.

“SERVİS AĞIMIZ KAHRAMANMARAŞ’IN HER YERİNİ KAPSAYACAK”

Kurban Bayramı’nda evinden çıkma imkanı bulamayan ve evine sipariş vermek isteyen müşteriler için de çalışmalarının olduğunu ifade eden AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Davarcıoğlu, “Kahramanmaraş’ın pek çok noktasına servis imkanı sağlamaktadır. Zaten pandemi sürecinde yaşanan sokağa çıkma yasağında servis imkanlarımızı iyi seviyelere çıkarttık. Oluşturduğumuz servis ağı oldukça gelişmiş bir vaziyette ve bu konuda müşterilerimiz bizlere olumlu geri dönüş sağladı. Yani şehrimizde evinden çıkamayan ve siparişlerini evine getirtmek isteyenler, servis ağımız hakkında bizlere çok önemli ve değerli fikirlerini ilettiler. Bizler de müşterilerimizin bu olumlu ve güzel düşüncelerini duydukça hem motive oluyoruz hem de çok mutlu oluyoruz” diye konuştu.

“BAYRAMDA LEZZET BİZDEN SORULACAK”

Yıllardan beri Kahramanmaraşlı vatandaşların bayramda uğrak mekanı olan ve ürettikleri ürünler adeta yok satılan AKDO, Kurban Bayramı’nda yine Kahramanmaraşlı vatandaşların bir numaralı tercihi olacak. Ürettikleri kaliteli ve ucuz lezzetleri ile vatandaşların damağında tat bırakan lezztleri hakkında konuşan Davarcıoğlu, şunları dile getirdi: “Pandemi sebebiyle buruk geçecek Kurban Bayramı’nı bir tepsi tatlıyla neşelendirebilirsiniz. AKDO, birbirinden lezzetli tatlıları ile bu bayram Kahramanmaraşlıların ilk tercihi olacak. Yüzde yüz kaliteli ve doğal ürünlerle ürettiğimiz çıtır çıtır tatlılar tatlı sevmeyenlerin bile gönlünü çelebilecek lezzette. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayrama özel üreteceğimiz eşsiz lezzetler tüm şubelerimize ulaşarak vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak. Bu bayramda da tatlı dondurma lezzetleri bizden sorulacak. Kahramanmaraş’taki ve Türkiye’deki tüm şubelerimiz güler yüzlü çalışanları ile vatandaşlara hizmet verecek.”

Editör: TE Bilisim