Altınova, Çağlayan, Osmanbey ve Tekir mahallelerinde ikamet eden 4 aileye mensup 10 kişilik çiftçi grubuna yönelik çiftçi inceleme gezisi düzenlendi.

Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Sosyal Sorumluluk Programları doğrultusunda yürütülen Çilek Yetiştiriciliği Projesi kapsamında Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerine bağlı Altınova, Çağlayan, Osmanbey ve Tekir mahallelerinde ikamet eden 4 aileye mensup 10 kişilik çiftçi grubuna yönelik çiftçi inceleme gezisi düzenlendi.

Çiftçilerin Çilek Yetiştiriciliği konusunda bilgi ve tecrübelerinin arttırılması amacıyla Türkoğlu İlçesine bağlı Kaledibi ve Muratçakıroğlu Mahallelerindeki çilek üretim alanlarına düzenlenen çiftçi inceleme gezisi sırasında açık alan ve örtüaltı çilek yetiştiriciliğine yönelik detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Çiftçiler nezdinde büyük bir memnuniyet uyandırmış olan inceleme gezisine Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü İbrahim KARGI ve konu sorumlusu teknik personeller eşlik ettiler.

Editör: TE Bilisim