11 Şubat 2016 yılında Kahramanmaraş’ın ilk ve tek 5 yıldızlı Hoteli olarak hizmet vermeye çalışan Clarion Hotel, Hacı Mehmet Kirişçi Camisinde Cuma Namazı çıkışında 400 kişilik aşure aşue ikramında bulundu.

Clarion Hotel Sahibi Ramazan Tekinşen, yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Muharrem ayı, savaşmanın haram kabul edildiği dört aydan biridir. Allah Resûlü (s.a.s.) de bizlere şöyle nasihatte bulunmaktadır. “Birbirinizin eksiğini bulmaya çalışmayın, birbirinizin özel ve mahrem hayatını araştırmayın, birbirinize haset etmeyin, birbirinize sırtınızı dönmeyin, birbirinize kin ve nefret beslemeyin. Ey Allah’ın kulları! Kardeşler olun buyuruyor. Ramazan ayından sonra en kıymetli oruç, Muharrem ayında tutulan oruçtur. Bizler kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz. Bizde Clarion Hotel olarak bu gün burada Hacı Mehmet Kirişçi Camisi önünde Cuma Namazı çıkışında aşure dağıtalım istedik. İçerisinde 41 çeşit olan malzemeyle hazırlanan 400 kişilik aşuremizi hazırladık ve Cuma namazı çıkışında hazırladığımız bu aşureyi kardeşlerimize dağıttık. Burada şu güzel kardeşliğimize bir bakın. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Çok güzel bir an. İnşallah bunu her yıl yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Cuma Namazı çıkışında yapılan duanın ardından hazırlanan aşure camiden çıkan vatandaşlara ve mahalle halkına dağıtıldı. Dağıtılan aşure ikramına halk yoğun ilgi gösterdi

Editör: TE Bilisim