Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ işbirliği ile düzenlenen Değerler Akademisi, 15 Mart Pazartesi günü Hayati İnanç programıyla başlayacak. 20.00’daki etkinlik Büyükşehir Belediyesi instagram hesabından canlı yayınlanacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilecek Değerler Akademisi, 15 Mart Pazartesi günü başlıyor. Saat 20.00’da, Büyükşehir Belediyesi instagram hesabından canlı yayınlanacak programda Hayati İnanç, ‘Ailede Eşler ve Çocuklar Arasında İletişim’ üzerine konuşacak.

KSÜ Öğretim Görevlisi İsmail Göktürk moderatörlüğünde gerçekleştirilecek çevrimiçi etkinlik ile ilgili olarak Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “KSÜ işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz Değerler Akademisi’nde takvimi Yazar Hayati İnanç ile başlatıyoruz. 15 Mart Pazartesi 20.00’da gerçekleştirilecek etkinlik Büyükşehir Belediyesi instagram hesabından canlı yayınlanacak.

Moderatörlüğünü KSÜ Öğr. Gör. İsmail Göktürk’ün yapacağı programda ‘Ailede Eşler ve Çocuklar Arasında İletişim’ konuşulacak. Tüm hemşehrilerimizi çevrimiçi gerçekleştireceğimiz bu etkinliğimize davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim