Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik projelerini destekleme programı kapsamında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen  “Geleceğin Medyası Germenicia’da Buluşuyor” projesinin gala gecesi ve ödül töreni düzenlendi.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti iş birliğinde başlatılan “Geleceğin Medyası Germenicia’da Buluşuyor” projesi kapsamında, 35 yaş altı genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmalar, gala gecesi ve ödül töreni ile sona erdi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç yaptıkları konuşmada, ödül alan genç gazetecileri tebrik ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Program vesilesiyle basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü tebrik eden Valimiz Ömer Faruk Coşkun ise programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ödül alan basın mensuplarını da ayrıca tebrik etti.

Program, “Geleceğin Medyası Germenicia’da Buluşuyor” projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren basın mensuplarımıza, Germenicia Medya Ödülleri’nin verilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim