Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; fabrika kurulumları, havalandırma sistemleri ve makine üretimleri alanında faaliyet gösteren Küçüksan Metal işletme sahibi Ali Küçük ve fabrika çalışanlarını ziyaret etti. Ali Küçük ile Kahramanmaraş’ın ticaret hacmi ve ihracatı ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, personellerle de bir araya gelerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Fabrika çalışanlarının sofrasına da misafir olan Başkan Güngör, misafirperverlikleri için Ali Küçük ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimiz, tekstil alanındaki başarılı çalışmalarının yanı sıra tekstil makineleri üretiminde de hedeflerine ilerliyor. Bu sektörün başarılı firmalarından Küçüksan Metal işletme sahibi Ali Küçük ve işçi kardeşlerimizle bir araya geldik, sofralarına misafir olduk. Nazik misafirperverlikleri için Ali Küçük ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Güngör, Doru Mobilya Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Öte yandan Doru Gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri ile sık sık işçilerle bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün bugünkü adresi, Doru Mobilya oldu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Kibar ve Hanifi Toptaş’ın da yer aldığı ziyarette işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi ile bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, öğle yemeğinde de çalışanların sofrasına misafir oldu. Nazik misafirperverliği için Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Güngör, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MİSAFİRPERVERLİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde faaliyet gösteren Doru Mobilya ekibiyle bir araya geldik. İşçi kardeşlerimizin sofrasına misafir olduk. Ülkemizin öncü firmalarından gelen ürünleri alıcıların beğenisine sunan işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi nezdinde tüm çalışanlarına hayırlı işler diliyor,  nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim