Kahramanmaraş’ta bünyesinde yaklaşık 400 kahvaltılık ve yöresel ürünlerin bulunduğu Maraş Tanzim Gurme Şarküteri, yoğun bir ilgiyle şubesini açtı.

Merkez Dulkadiroğlu İlçesinde vatandaşların tarafından yoğun ilgi gösterilen Gurme Şarküteri'nde yöresel ürünler açılışa gelen vatandaşlara sunuldu. Maraş Tanzim Gurme Şarküteri'ni yeni satış noktasının açılışına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu'nun yanı sıra protokol ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay “Bugün girişimci kardeşlerimizin bir açılışındayız inşallah Kahramanmaraş halkımızın ihtiyaçlarını giderecek bir yatırım yapılmış. Hayırlı uğurlu olsun" derken AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgisi ise "Burda A'dan Z'ye kahvaltılık ve et ürünlerine kadar tamamen organik ürünlerin satıldığı bir teşhir alanı kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyoruz" dedi.

Maraş Tanzim Gurme Şarküteri firma sahibi Adem Gelebek de "Maraş Tanzim Gurme Şarküteri yöresel lezzetler marketimizde her ilin yöresel lezzetlerini vatandaşlarımıza tattıracağız. Et ve süt ürünlerini bir araya getirerek vatandaşlarımız için organik ürünleri bulabilecekleri bir işyeri hazırladık. Şu an işletmemizde yaklaşık 400 çeşit yöresel ve organik ürünlerimiz mevcut ilerleyen aşamada ürünlerimizin sayısını arttıracağız. Üst katımızı vatandaşlarımız için organik kahvaltı yapabilecekleri salonumuzu inşaa ediyoruz yakın zamanda orasını da hizmete açacağız. Kahramanmaraş'ımıza Maraş Tanzim Gürme Şarküteri hayırlı uğurlu olsun. Bütün vatandaşlarımızı bu organik ve yöresel lezzetleri tatmak için işletmemize bekliyoruz" dedi.

Maraş Tanzim Gürme Şarküteri Azerbeycan Bulvarı Fatma Hatun Camii altı Dulkadiroğlu ilçesinde hizmete başladı.

Editör: TE Bilisim