Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş-Göksun karayolunda incelemelerde bulunup, hizmete kazandırılan yeni tüneller ve yollar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Göksun şantiyesine geçerek yetkilerden brifing alan Bakan Karaismailoğlu, bölgedeki çalışmalarla ilgili de bilgi vererek, "Ülkemizin gurur duyduğu örnek bir projeyi inceliyoruz. Kahramanmaraş halkının beklediği en büyük projelerden biri olan Kahramanmaraş ile Göksun arasındaki mesafeyi kısaltacak olan 11 tünelli yolumuzun çalışmalarını incelemek üzere Göksun şantiyesindeyiz. Bu yolumuz 11 tünelin bulunduğu viyadüklerin ve köprülerin yer aldığı çok önemli bir projedir. Kayseri Kahramanmaraş arasını birleştiren, bölgeye çok önemli katkılar verecek bir projedir. Yolumuz, bölgeye her anlamda ciddi katkılar verecek. İnşallah 7 Kasım'da Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bu yolun açılışını yapacağız,” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na incelemeler sırasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Vali Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal, Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilgili kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ile yol yapımında görev alan çalışanlar eşlik etti.

Editör: TE Bilisim