Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tayin olan iki müdür yardımcısına veda yemeği verdi.

Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 12 Şubat Konak Restaurant’ta   düzenlenen veda yemeğine, Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, Anakucağı Özel Eğitim Anaokulu müdür Yardımcısı Mehmet Bıyıklıoğlu, Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Rehber Öğretmeni Akif Kalaylı, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Emine Söylemez, Kurum memuru Cafer Çınarlıdere, Ahşap Yakma Kursu usta öğreticisi Hatice Taş, Bağlama kursu usta öğreticisi Avniye Cingöz, kuaförlük bölümü usta öğreticisi Selma Gürler Demircan,  Sedef Kuter, Esra Kaya, El sanatları Usta öğreticisi Emine Yeniköy, Serap Çayır ve  usta öğreticiler katıldı.

Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Feyzi Oğuz, bu güzel ve dostluk ortamında katılan ve katılamayan herkese teşekkürlerini sunarak, “Özlem hocam ile Vahid Hocamın kurumumuzdan tayinlerinin çıkması dolayısıyla böyle bir veda yemeği düzenledik. Bu iki müdür yardımcımız bizim bir parçalarımızdı. Yıllarca beraber çalıştık.  Bilerek hiçbir zaman birbirimizi kırmadık, üzmedik, birbirimize her daim saygı sevgi gösterdik.  Beraber çalıştığımız dönemde müdür yardımcılarımızla, usta öğreticilerimizle çok güzel işler yaptık. Kurumumuzun adını duyurmak için çok mücadele ettik. Herkesin emeği geçti. İnşallah bunda sonra gittikleri yerlerde de aynı huzurlu ortamı bulurlar. Bizde elimizden geldiğince arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz, onları yerlerinde mutlu görmek isteriz.” Dedi.

Yemek sonrasında Müdür Oğuz, Halk Eğitimi Merkezindeki görevinden ayrılarak Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda devam edecek olan Özlem Abdurrahmanoğlulları’na ve yine uzun yıllar Halk Eğitimi Merkezi’ndeki görevinden ayrılarak Sarıkaya İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak  tayini çıkan Ahmet Vahid Paksoy’a  plaketlerini takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim