Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün organize ettiği “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” kapsamında Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu’nda Kahramanmaraş Turizm Tanıtım Paydaşları Ortak Akıl Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, TGA Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen ve heyeti, İlçe Belediye Başkanları, ilgili kurum müdürleri, meslek örgütü temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması" kapsamında; iller arası koordinasyonun üst seviyeye taşınması, illerde turizm adına faaliyet gösteren paydaşlarla işbirliği modeli geliştirilmesi, her ilin kendini güçlü bir şekilde tanıtmasının ve turizm potansiyelinin dünyaya aktarılmasının hedeflendiğini ifade etti.

TGA Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen ve beraberindeki heyetin İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması hakkında sunumu ile devam eden toplantı, paydaşların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim