Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarına Pazarcık ve Göksun'da devam ediyor.

KASKİ'den yapılan açıklamada, kurum olarak kalite anlayışının bir kültür hâline getirildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

​​​​​"Kalite anlayışını kurum kültürünün ayrılmaz bir parçası haline getirerek daha modern ve kaliteli alt yapı için 7/24 hizmet sunan Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü olarak Pazarcık ilçesi Merkez, Çiğdemtepe Mahallesi ve Göksun İlçesi Kanlıkavak Mahallesine toplamda 12.500 metre kanalizasyon hattı ve 4000 metre içme suyu hattı yapımı gerçekleştiriyoruz.

Şehrimiz için yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek daha modern daha kaliteli ve sağlıklı bir alt yapı için Ağustos 2021 tarihinde başlattığımız kanalizasyon ve içme suyu hattı yapım çalışmalarını 2022 yılı Haziran ayında tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Kentimiz genelinde kaynakların verimli kullanımı ve yatırımlara ivme kazandırılması için içme suyu ve kanalizasyon altyapısının daha da kaliteli bir yapıya kavuşturulması noktasında çalışmalarımızı etkin bir şekilde sürdürüyoruz.

Çalışmalarımızda 4000 metre içme suyu hattı yapımını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Kanalizasyon hattı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz yaklaşık 6.000 metre kanalizasyon hattı yapımını tamamladık. Projenin Haziran ayı sonuna kadar tamamlanarak işletmeye dahil edilmesini hedefliyoruz."

Editör: TE Bilisim