Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından düzenlenen "Geleceğin Medyası Germanicia'da Buluşuyor" projesinin ödüllerini kimler aldı?

KGC'nin düzenledigi muhteşem bir gala gecesiyle "Geleceğin Medyası Germanicia'da Buluşuyor" projesinde ödül alan isimler de belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Projelerini Destekleme programı kapsamında KGC tarafından şehrin doğası, kültürü, tarihi ve edebiyatını tanıtmak amacıyla genç gazeteci ve sinemacılara yönelik düzenlenen 'Geleceğin Medyası Germanicia'da Buluşuyor' projesinin galası ve ödül töreni yapıldı. 

MADO Sarayı'nda düzenlenen geceye; Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, daire amirleri ile gazeteciler katıldı.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 

İnternet haberi dalında Elif Ayşenur Bay birinci, Alican Gümüş ikinci, Şerife Kübra Demirtaş üçüncü oldu. 

Görüntülü haber dalında Tunahan Akgün birinci, Umuttan İşledici ikinci, Mustafa Dilek ise üçüncü oldu.

Haber Fotoğrafı dalında birinci Mehmet Akif Parlak, ikinci Ömer Faruk Salman, üçüncü Mustafa Kömür oldu.

Röportaj Haberi dalında birinci Gökhan Çalı, ikinci Zekeriya Okutucu oldu. 

Spor haberi dalında ise birinci Murat Baltacı, ikinci Metehan Nazlı, üçüncü Atilla Şakacı oldu.

Narin Kazak, Mehmet Umut Bakay ve Alper Okçuoğlu da Jüri Özel ödülüne layık görüldü.

Ödüller, geceye katılan protokol tarafından verildi. Bu arada İHA muhabiri Halil Ulubey gecede özel ödül alırken, AA muhabiri İzzet Mazı'ya da onur plaketi takdim edildi.

Editör: TE Bilisim