Kahramanmaraş'ta seyir halindeki motosikletin üzerine yatan bir sürücü adeta ölümle dans etti. Trafikteki tehlikeli yolculuk, bir araç tarafından amatör kamerayla anbean kaydedildi.

Kahramanmaraş-Göksun arası Edebiyat Yolu üzerindeki tünellerde seyir halindeki motosiklet sürücüsü adeta kazaya davetiye çıkardı.

Plakası, kaskı ve koruyucu elbisesi olmadan motosiklet kullanan sürücü hem kendini, hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Tehlikeli yolculuğu gören bir araç sürücüsü ise o anları araç kamerasıyla kaydetti.

Görüntüde, sürücünün yüzüstü yatarak kullandığı motosiklet ile bir aracı solladığı ve motosikletine yatarak yolculuğuna devam ettiği görüldü. Bir süre bu şekilde seyreden motosikletli gözden kayboldu

Ancak Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“12.11.2021 günü saat 18.40 sıralarında Kahramanmaraş-Kayseri yolu (Edebiyat yolu) Tüneller bölgesinde; Motosiklet sürücüsünün araç üzerine uzanarak kendisinin ve diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde araç kullandığı basına yansımıştır.

Bahse konu olayla ilgili yapılan araştırmada; görüntülerdeki Motosiklet sürücüsü ekiplerimizce tespit edilmiş, şahsa 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunun ilgili maddelerinden cezai işlem uygulanarak, motosiklet trafikten men edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ”

Editör: TE Bilisim