Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren bir oto yıkama, Koronavirüs nedeniyle araçları sıcak buharla temizleyerek dezenfekte etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında devletin belirttiği kurallara harfiyen uyan vatandaşlar, kendi tedbirlerini de ayrıca alıyor. Bu kapsamda araçlarını dezenfekte ettiren Kahramanmaraşlı vatandaşlar, bu konuda çalışma yapan oto yıkamacılara yoğun ilgi gösterdi.

Bu konuda çalışma yapan As Oto Yıkama sahibi Adem Sarı, Kahramanmaraşlı vatandaşların araçlarını sıcak buharla temizlediklerini ve dezenfekte ilacı sıktıklarını söyledi.  Koronavirüs tedbirlerinin artmasıyla vatandaşların oto dezenfekte işlemine de yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Sarı, şunları kaydetti:

“Öncelikle bu virüs konusunda vatandaşlarımızın duyarlı davranmaları ve gerekli tedbirleri almaları son derece önemli. Bu bilinçle biz de vatandaşların tedbirlerine katkı sağlamak amacıyla araçlarını daha titiz ve dezenfekte ederek yıkıyoruz. Virüs konusunda gerekli bilgileri aldıktan sonra ne yapa bileceğimizi düşündük ve dezenfekte işlemine başladık.

Daha önce de araç içinde dezenfekte işi yapıyorduk. Ancak bu işlemde sıcak buhar kullanmıyorduk. Koronavirüs dolayısıyla sıcak buhar kullanmaya ve sonrasında dezenfekte yapmaya başladık. Bu konuda müşterilerimiz de yoğun bir ilgi göstermekte. Şuanda araçları büyük bir titizlikle temizliyoruz.

Elimizden geldiği kadar talebe yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda hassas olmalarını tavsiye ediyorum. Araçların düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi de son derece önemlidir. Bizler Kahramanmaraş’ta bu hizmeti sağlıyoruz.”

Editör: TE Bilisim