Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, eşi Sevilay Coşkun ile birlikte Babalar Günü münasebetiyle, şehitler ve gazilerin  ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Vali Coşkun ziyaretler kapsamında, Kıbrıs Gazisi Ali Yanık, Şehit J. Uzm. Çvş. Erkan İmalı ve Şehit Polis Memuru Dursun Sevmez’in kıymetli aileleriyle bir araya geldi. 

Şehit ve gazinin aileleri ile bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, ailelere; sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu. Fırsat buldukça şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Coşkun, şunları söyledi:

“Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz. Babalar Günü vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyor, başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın da Babalar Günü’nü kutluyorum”

Şehitlerimizin ve gazimizin aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’a ziyaretleri esnasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’da eşlik etti.

Vali Coşkun, ziyaretler sonrasında vatandaşlarla da selamlaşıp bir süre hasbihal ederek hemşehrilerimizin Babalar Günü’nü kutladı.

Editör: TE Bilisim