Valimiz Ömer Faruk Coşkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazeteciler Cemiyetlerine ve Derneklerine ziyaretlerde bulundu.

Vali Coşkun, ziyaretler kapsamında Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar,   Anadolu Basın Yayın Birliği Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Ayhan Akyol, Uluslararası Gazeteciler İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği Başkanı Kenan Onaran, Medya ve İnternet Yayıncıları Basın Birliği Derneği Başkanı Ebru Sema Akkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre hasbihal etti.

Habercilik mesleğinin zorluğuna ve önemine değinen Vali Coşkun, “Kamuoyunun aydınlatılması ve doğru bilgilendirilmesi adına, habercilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Cemiyet Başkanları, Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ise Vali Coşkun’a, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim