Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin yoğun uğraşları sonucu yoğun kar yağışı alan bölgelerin yolları ulaşıma açık tutuluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin adresi bu kez yoğun kar yağışı alan Göksun, Onikişubat, Türkoğlu ve Çağlayancerit ilçeleri oldu.

Ekipler tarafından, Göksun ilçesi Hacı Kodal, Körkuyu ve Yenidemir Mahalleleri, Onikişubat ilçesi Döngele, Saygılı ve Kerimli Mahalle yolları ile Türkoğlu ilçesi Doluca, Yolderesi, Kırmakaya ve Yeşilyöre grup yolu, Çağlayancerit Yumaklıcerit ve Taşdere grup yollarında kar temizliği gerçekleşti. Çalışma yapılan ilçe yollarında kapalı yol bulunmadığı ifade edildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada sürücülere kış lastiği hatırlatması yapıldı.

Açıklamada, “Yoğun kar yağışı alan bölgelerimizde aralıksız çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı ulaşımda aksamalara karşı kış lastiği kullanarak tedbirli olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim