Kahramnmaraş’ta genç şair Gamze Gökçek’in “Yaşadıkça” adlı şiir kitabı, şiirseverlerin beğenisine sunuldu.

Şiirin ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş’ta bir şiir kitabı daha yayın hayatına “merhaba” dedi. On yaşından beri, şiir yazmakta olan Gamze Gökçek’in yazdığı, şiirlerin yer aldığı “Yaşadıkça” isimli şiir kitabı okuyucularla buluştu.

Editörlüğünü Murat Zencir’in yaptığı “Yaşadıkça” kitabına ilişkin görüşlerini dile getiren Şair Gamze Gökçek, Kahramanmaraş yazım hayatına bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şair Gökçek Şiir kitabına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İnsan en samimi dostum dediği insana bile anlatamadığı duygu ve düşüncelerini, bazen gördüğü, duyduğu ve etkilendiği olayları ve bazen de şahit olduğu durumları kaleme alıp kağıda döker ya şiir bende öyle bir şey dir. Çoğu zaman çevremdeki olaylardan etkilenip o olay ya da durumları yaşayan kişilerle empati kurarak şiir yazmışımdır. Velhasıl şiirlerimin çoğu bir empati ürünüdür.  Bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen Editörüm Murat Zencir başta olmak üzere, aileme ve uzak veya yakından, bana manevi anlamda destek olan dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”

Editör: TE Bilisim