Epsilon, kitapları New York Times çoksatanlar listesinde bir numara olmuş Colleen Hoover’ın karanlık, ürkütücü, bir o kadar da sürükleyici psikolojik gerilim ve aşk romanı Verity-Gerçeğin Diğer Kıyısı’nı okurlarla buluşturuyor. Kurgu ve gerçeklik arasındaki çizginin bulanıklaştığı romanda Hoover, alışıldık duygusal aşk hikâyelerinin dışına çıkıyor ve adeta okurların içgüdülerine, bilinçaltına ve gerçeğe meydan okuyor. Soluksuz okuyacağınız Verity-Gerçeğin Diğer Kıyısı satışa açıldı!

Her kitabı çoksatanlar listelerine giren ve ödüller alan Colleen Hoover’ın tüyler ürpertici romanı Verity: Gerçeğin Diğer Kıyısı, Epsilon logosu ve Yeşim Öksüzoğlu çevirisiyle okurlara ulaşıyor.

Lowen Asleigh, yaşadığı finansal krizin ardından evini kaybetmek üzere olan bir yazardır. Büyük bir umutsuzluk içinde olduğu sırada beklenmedik bir teklif alır. Geçirdiği kaza sebebiyle kitap yazamayacak durumdaki ünlü yazar Verity Crawford’ın çoksatan serisini tamamlayacak ve karşılığında Verity’nin eşi Jeremy’den hayatını tamamen değiştirecek yüklü miktarda bir ödeme alacaktır.

Lowen kendini kısa süre içinde Verity’nin gözlerden uzak evinde bulur. Göl kıyısındaki bu muhteşem malikânede onun seriye dair tuttuğu notlarını okuyacak ve serinin devamını yazacaktır. Ne var ki Lowen bilinci yerinde olmayan Verity’nin notları arasında onun acımasız bir dürüstlükle yazdığı otobiyografisini de bulur. Gerilim türünde bir başyapıt sayılabilecek bu otobiyografide iki kızını da kaybeden Verity kızlarının gerçekte nasıl öldüğünü anlatmıştır. Lowen okudukça dehşete kapıldığı bu taslağı, Verity’nin her şeyden habersiz eşine göstermekle yok etmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Colleen Hoover’ın Verity-Gerçeğin Diğer Kıyısı adlı romanı, Epsilon logosuyla satışta!

COLLEEN HOOVER HAKKINDA

The New York Times çoksatanlar listesinde 1 numaraya ulaşan yazar Colleen Hoover, 1979 yılında Teksas’ta dünyaya geldi. 2012’de yayımlanan ilk kitabı Çarpılma’dan bu yana 22 roman ve uzun hikâyesi yayımlandı. Her kitabı çoksatanlar listelerine giren ve ödüller alan yazar, evli ve üç çocuk annesidir.

Editör: TE Bilisim