Büyükşehir Belediyesi Karacoğlan Kültür Sanat Sezonu kapsamında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından sergilenen iki perdelik komedi Yalan Dolan, büyük beğeni topladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Karacaoğlan Kültür Sanat Sezonu birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Kasım ayı boyunca 13 etkinliğin gerçekleştirileceği takvim kapsamında, Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından hazırlanan iki perdelik komedi Yalan Dolan seyirciyle buluştu. Usta oyuncuların dört kafadar arkadaş ve eşlerinin polis karşısında başlarından geçen absürt olayları canlandırdığı komedide kahkahalar havada uçuştu.

Oyunun yazarı ve yönetmeni olan usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz yaptığı açıklamada, “Burada güzel bir gece geçirdik. Pandemi dönemi içerisinde bir nebze de olsa bu değerli sanatseverleri, tiyatroseverleri günlük kaygılardan uzaklaştırıp tiyatronun büyülü havasında biraz tebessüm ettirebilirsek, biraz moral verebilirsek bizim için son derece mutluluk verici. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ve aynı zamanda değerli belediye başkanımızın öncülüğünde gerçekleşen kültürel devinime, bu şehir layıkıyla bu ilgiyi ve alakayı gösteriyor. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim