Sinemanın sevilen oyuncularından Derya Şen Akbacak Afetname sinema filminde ünlü oyunculara Komedi oynattı

Kahramanmaraşlı gazeteciler Fatma Gödeoğlu ile Eyüp Kadir Kılcı olarak önceki gün basın lansmanı gerçekleştirilen sevilen oyuncu ve oyuncu akademisi kurucu ve yapımcısı Derya Şen Akbacak’ın başrollerini Umut Özkan ile birlikte paylaştığını AFETNAME sinema filminin basın lansmanına birlikte katıldık.

AFETNAME sinema filminin başrollerini gazeteci dostu Derya Şen Akbacak, Umut Özkan’la paylaşırken birbirinden önemli projelerde birlikte yer aldığı oyuncu arkadaşları Özlem Savaş, Sevil Uyar, Ebru Kocaağa, Naci Taşdöğen, Ferdi Atuner, Tolga Öz, İlhan Karamanoğulları, Ömer Duran, Şermin Yıldız, Gülfem Eğilmez, Batuhan Soncul, Hasan Ballıktaş, Deniz İrem Morkoç ile oğlu Toprak Can Akbacak ve kocası dünyaca ünlü chef Ayvaz Akbacak canlandırdıkları karakterlere hayat verdi. Film izleyicilerden tam not almayı başardılar.

“Sinemadan Dizi filme, Oyuncu Akademisinden TV program yapımcı ve sunuculuğunda başarılı projelere imza atan Derya Şen Akbacak son filmi AFETNAME ile yine başarılı bir projeye daha ekibiyle birlikte imza attı.”

Filmin Oyuncuları gala gösterimi sonrası basın mensuplarına özel röportajlar verirken toplu Afetname Gala Hatırası pozu verildi.

Sevilen oyuncu Derya Şen Akbacak pandemi sürecine denk gelen Araf 4: Meryem filminden oyuncu arkadaşları Berrak Öztekin, Damla Özovalı ve oyuncu arkadaşları Afetname galasında yalnız bırakmadı.

Başarılı Oyuncu Umut Özkan sanat yaşantısında bir ilke imza atarak komedi oynadı. Oyuncu başarılı performansıyla alkışlanırken herkesten tebrik mesajı aldı.

Sevilen ünlü sinema ve dizi film oyuncusu Sevil Uyar’a basın mensupları da galaya katılanlarında ilgisi yoğundu.

Cine5TV Fethi Demirkol, Çekiç Magazin-World Türk TV Levent Çekiç, 46TV- Maraş Basın Eyüp Kadir Kılcı, Kanal7, Star TV ve birbirinden ünlü tanınmış basın mensubu Selçuk Aka üstatla sinema ve dizi film oyuncu akademisi kurucusu sevilen oyuncu Derya Şen Akbacak ve film ekibini gala da ekipleriyle yalnız bırakmadı.

Mert Yapım Medya &Derya Şen Akbacak Akademi ortak yapımı AFETNAME Sinema Filmi tüm Türkiye de sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşmaya başladı.

EYÜP KADİR KILCI - İSTANBUL

Editör: TE Bilisim