Yaptığı single çalışmaları ve ünlü isimlere yakınlığıyla adından sıkça söz ettiren DJ Mahmut Görgen, son olarak geçtiğimiz saatlerde bir paylaşım yaparak hayranlarını heyecanlandırdı..

10 Şarkılık bir proje albümü hazırladığını ve 2022'nin ikinci çeyreğinde müzikseverlerle buluşturmaya hazırlandığını ifade eden Görgen açıklamasında ise; "2022’nin ikinci çeyreğinde sizlerle buluşturmayı planladığım, bu zamana kadar edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım proje albümümde birbirinden önemli 10 sanatçı yeni hazırladığımız 10 farklı şarkıyla yer almış olacak. İlk proje albümüm olması sebebiyle üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığım albümle ilgili detayları kısa aralıklarla sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bugüne kadar bana destek olan aileme, ekibime, müzikseverlere, radyocu ve basın mensubu dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Mahmut Görgen son olarak 19 Mayıs'ta yayınladığı Nutuk ve daha öncesinde müzikseverlerle buluşturduğu Loco ve Everyting adlı çalışmalarıyla adından söz ettirmişti.

​​​​​

Editör: TE Bilisim