Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın aynı sahneyi paylaştığı müzikal tadındaki komedi oyunu “İki Bekâr”, yeni sezonda da tiyatroseverleri eğlendirmeye devam ediyor! Duru Tiyatro’nun sevilen oyunu, Shanette ile Jack’in, arkadaşlarının çöpçatanlığıyla bir düğün davetinde aynı masaya oturmalarıyla başlayan komik hikâyesini Durucazzz!’ın canlı performansları eşliğinde sahneye taşıyor. 5. sezonunda seyircilerden yoğun ilgi görmeye devam eden “İki Bekâr”, 29-30 Ekim’de Duru Tiyatro Watergarden Performans Merkezi’nde sahnelenecek.

Amerikan Tiyatrosu’nun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick’in yazdığı, Duru Tiyatro’nun sahneye koyduğu “İki Bekâr”ın yönetmen koltuğunda Emre Kınay oturuyor. Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın birlikte rol aldığı oyunda, Duru Tiyatro’nun Serdar Aslan, Zafer Aslan, Tarkan Tekyıldız ve Muhammed Çınar’dan oluşan orkestrası Durucazzz! da ikiliye canlı performanslarıyla eşlik ediyor ve seyircilere müzikal tadında kahkaha dolu bir 2 saat sunuyor.

“İki Bekâr”da Shanette ile Jack’in komik hikâyesi, arkadaşlarının çöpçatanlığıyla bir düğün davetinde aynı masaya oturmalarıyla başlıyor. Birine, bir ilişkiye ihtiyacı olan Shanette Jack’i adım adım izliyor, Jack ise korkuyor; bir ilişkiden, bağlanmaktan, terk edilmekten, aldatılmaktan, soyulmaktan! En çok da çatlak Shanette’ten korkuyor ama Shanette kararlı ve ısrarcı, vazgeçmeye hiç niyeti yok...

Ekin Tunçay Turan’ın dilimize çevirdiği “İki Bekâr”ın müziklerini birçok popüler sanatçıya besteler de veren Serdar Aslan büyük bir titizlikle besteledi. Oyunun dekor tasarımı Saldıray Çakar, ses ve ışık tasarımı Erkan Kalkan, dramaturjisi ise Ayşegül Hardern tarafından hazırlandı.

29 Ekim 2021 Cuma ve 30 Ekim 2021 Cumartesi akşamları saat 20.00’de Duru Tiyatro Watergarden Performans Merkezi’nde sahnelenecek “İki Bekar” oyununun biletleri biletix.com ve biletinial.com adreslerinden temin edilebilir.

Bilgi için:  durutiyatro.com  instagram.com/durutiyatro

DURU TİYATRO HAKKINDA

Mart 2005’te kurulan tiyatro topluluğu, bir repertuar tiyatrosu olarak yaşamına başladı. Eylül 2007’de “Maarif Kültür Merkezi” projesine başlarken, çağdaş bir kente yakışan, “duru” bir tiyatro yaratma düşüncesiyle yola çıkan Duru Tiyatro, 5 Ocak 2008’de, 8 dalda “En İyi” ödülleriyle ödüllendirilen ve Yılın Oyunu seçilen “Bana Bir Picasso Gerek” adlı oyunuyla perdelerini açtı.

Editör: TE Bilisim