İyi Kalpler Vadisi sakinlerini tüm kötülüklerden korumaya söz veren Mao Mao ve arkadaşlarının maceraları 3 Şubat’ta Cartoon Network’te başlıyor. Mao Mao: İyi Kalpli Kahramanlar hafta içi her gün saat 18.00’de, hafta sonları da 15.30’da çocuklarla buluşacak.

Eğlenceli çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, Şubat ayına Mao Mao ve arkadaşlarıyla ‘Merhaba’ diyor. İyi Kalpler Vadisi’nin iyi huylu, kurnaz kedisi Mao Mao’ya arkadaşları Badgerclops ve Adorabat’ın eşlik ettiği birbirinden heyecanlı maceralar 3 Şubat’tan itibaren hafta içi her gün 18.00’de, hafta sonu da 15.30’da Cartoon Network ekranlarında olacak.

İYİ KALPLER VADİSİ’Nİ MAO MAO VE ARKADAŞLARI KORUYOR

Ailesinin en küçüğü olmasına rağmen maceracı kimliğiyle İyi Kalpler Vadisi’nin şerifi olan Mao Mao, Monsters, Prenses Mitzi, The Sky Pirates ve Rufus ile Reggie’e karşı mücadele ederken en büyük desteği yakın arkadaşları Badgerclops ve Adorabat’ten alıyor.

Mao Mao sırlarını en güvendiği arkadaşı Badgerclops’la paylaşıyor ve bu maceralarda en çok ona güveniyor. Vadide sevimli bir maskot olan Adrobat ise kötülüklerle mücadelede Mao Mao’yu hiç yalnız bırakmıyor.

MAO MAO’NUN OYUNU CARTOONNETWORK.COM.TR’DE ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Dostluğun öneminin en eğlenceli şekilde anlatıldığı Mao Mao: İyi Kalpler Vadisi en renkli bölümleriyle Cartoon Network’te yer alırken, birbirinden eğlenceli oyunlar da www.cartoonnetwork.com.tr adresinde çocukları bekliyor.

Editör: TE Bilisim