Sustum…

İçimde çığlığım…

Sadece ağlamak yetmiyor tabi…

Tıpkı bir çocuğun

Kurduğu hayaller…

Gibiyken hisler sonu olmuyor di mi…

Şimdi hangi yöne gidiyor bu gemi…

Hangi savaştan kaçabildin ki geri…

İçimde telaşla anlıyorum seni…

Kaybederken insan tamamen kendini…

Kırdım…

Saçıldı yerlere…

Yaşam sandığım tüm deliliklerim…

Kapattım kendimi…

Senin göğsüne…

Kayboldum diye suç bende mi

Şimdi hangi yöne gidiyor bu gemi…

Hangi savaştan kaçabildin ki geri…

İçimde telaşla anlıyorum seni…

Kaybederken insan tamamen kendini

Barış Atay ve Nihat Mugil’in kurucusu olduğu Mengene, Aylin Aslım ile birlikte seslendirdiği yeni teklisi “Kaybederken İnsanı”ı müzikseverlerle paylaştı! Aylin Aslım’ın sesini uzun bir aradan sonra ilk defa “Kaybederken İnsan” ile duyduğumuz şarkının sözü ve müziği Evrim Mengüllüoğlu’na, düzenlemesi ise Mengene grubuna ait. Alternatif modern rock soundunun hâkim olduğu, etnik müzikten beslenen bir tarza sahip olan grup, daha önce İnce Memed (2021), Yürü Bre Hızır Paşa (2021) teklilerini, Değişim (2022) albümünü ve Moğollar grubuna saygı albümü için Issızlığın Ortasında (2022) şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Mengene, Aylin Aslım ile birlikte seslendirdiği son teklisi “Kaybederken İnsan” ile insanlığa sesleniyor.

Kısa sürede müzik listelerine giren “Kaybederken İnsan”, tüm dijital platformlardan dinlenebilir ve indirilebilir.

Bilgi için: www.instagram.com/mengeneband/

MENGENE HAKKINDA:

Mengene, iki kuzenin soyadlarından ilham alarak adını verdikleri ve kurdukları bir rock grubudur. Alternatif modern rock soundunun hâkim olduğu, etnik müzikten beslenen bir tarza sahiptir. Grubun kurucuları oyuncu, yönetmen Barış Atay ve müzisyen Nihat Mugil’dir. Mengene kendi dallarında yaptıkları işlerde büyük beğeni toplamış iki kuzenin yıllar öncesinden başlayan, bir araya geldiklerinde yaptıkları müzik çalışmalarını profesyonel bir platforma taşımaya karar vermeleriyle ortaya çıktı.

BARIŞ ATAY HAKKINDA:

Birçok tiyatro oyununda, TV dizisinde ve sinema filminde rol aldı. Kadıköy Emek Tiyatrosu‘nun ve Barikat Filmin kurucularından oldu. Eksik ve Aden isimli iki sinema filminin yönetmenliğini yaptı. Oyuncular Sendikasının kurucuları arasında yer almaktadır.

NİHAT MUGİL HAKKINDA:

Antakyalı müzisyen, besteci ve söz yazarı. Melez adlı grubu ile bir albüm ve single çıkarttı. 2018 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında finale kadar yükselip son dörtlüye kalarak adından söz ettirmiştir. Aynı sene içerisinde Aşık Mahsuni Şerif’e ait “Dargın Mahkum” adlı eserini yorumlayarak profesyonel ilk solo çalışmasını yayınladı. Ayrıca 2019 yılında tamamı Arapça olan "Ahde Vefa" adında altı şarkılık bir çalışma yayınlamıştır.

Editör: TE Bilisim