Sıcak yaz günlerinde çocukları serinlemeye davet eden Niloya, yeni bölümünde izleyicilere limonata yapmayı öğretiyor. Hiç bitmeyen merakı ile öğrenme hevesini sürekli güncel tutan çizgi film karakteri, samimi yapısı ve eğlenceli şarkılarıyla sıcak yaz günlerinde minik dostlarına keyifli anlar yaşatıyor. Niloya, limonata yapımını 2 Temmuz Cuma günü, Niloya YouTube kanalında yayınlanacak yeni bölümüyle ekranlara getirecek.

Sıcak bir yaz gününde serinlemek için çözüm yolu arayan Niloya, annesinin limonlarla bir şeyler yaptığını görünce nedenini sorar. Annesinin limonata yaptığını öğrenen Niloya, ise serinlemek için tadına baktığı limonatayı çok beğenir. Arkadaşlarını da limonata içmeye çağıran çizgi film karakteri, yaz sıcağında hep birlikte limonata içerek serinler. Sevilen çizgi film 2 Temmuz Cuma günü saat 15.00’ da ‘’Limonata’’ bölümüyle ekranlara gelecek.

Cuma günü Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 140. Bölümün konusu ise şöyle;

Çok sıcak bir yaz günüdür. Niloya ve Tospik elinde yelpazesiyle serinlemeye çalışmaktadır. Annesinin mutfakta limon sıktığını gören Niloya merakla yanına gelir, annesine ne yaptığını sorar. Annesi, sıcaklarda yapılabilecek en güzel ve sağlıklı içecek olan limonata yaptığını söyler. Bu sırada Mete, Mine ve Elif sıcaktan çok bunalmış ve serinlemenin yollarını aramaktadırlar. Limonata yapmayı öğrenen Niloya ise arkadaşlarına limonata ikram ederek serinlemelerini sağlar…

Editör: TE Bilisim