Disney’in dünyaca ünlü Karlar Ülkesi yapımının prensesleri Elsa ve Anna’nın maceralarından ilham alınarak hazırlanan, Disney LEGO Frozen 2 Festivali, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Kahramanmaraşlı minikleri ağırlamaya devam ediyor.

7’den 70’e tüm Kahramanmaraşlılar için birbirinden farklı etkinliklere imza atarak, kente bir alışveriş merkezinden daha fazlasını sunan Piazza’da, minikler masal prensesleri Elsa ve Anna ile büyülü bir dünyaya yolculuğa çıkıyor.

13 Aralık Cuma günü başlayan ve şimdiden yüzlerce Kahramanmaraşlı çocuğa unutamayacakları anılar yaşatan LEGO Disney Frozen 2 Festivali, 22 Aralık Pazar gününe kadar minik misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Piazza’nın minik ziyaretçileri kendileri için kurulmuş özel platformda, modern çağın en eski ama her zaman gözde olan oyuncağı LEGO’nun, Frozen 2 temalı rengarenk parçalarını kullanarak hayal dünyalarındaki ülkeleri ve karakterleri ortaya çıkaracaklar.

22 Aralık tarihine kadar her gün saat 12.00-20.00 saatlerinde çocuklar, LEGO Disney Frozen 2 oyuncaklarıyla hem eğlenerek el becerilerini geliştirecek, hem Karlar Ülkesi filminin en sevdikleri karakterleri ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim