Temmuz’da Kahramanmaraşlı müzik tutkunlarının tercihi yine fizy oldu

Temmuz ayında da Kahramanmaraşlı müzikseverler Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’i tercih etti. Platformda geçtiğimiz ay en çok dinlenen şarkı Sefo’nun ‘Tutsak’ şarkısı oldu. Temmuz ayının en çok beğenilen şarkısı son zamanların popüler grubu olan KÖFN’ün ‘Bi’tek ben anlarım’ olurken, Kahramanmaraşlı müzik tutkunları en çok Tarkan’ın ‘Yap bi güzellik’ şarkısını paylaştı. Temmuz’da en çok dinlenen isim Sefo olurken, en çok aratılan şarkıcı listesinde de Sefo ilk sırada yer aldı.

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, Temmuz ayında da müzik tutkunlarının tercihi oldu. Kahramanmaraş, Temmuz ayında en fazla fizy dinleyen on şehir arasında yer aldı. Temmuz ayında fizy’de en çok dinlenen, beğenilen ve paylaşılan şarkılar arasında Sefo’nun ‘Tutsak’, popüler gruplardan KÖFN’ün ‘Bi’tek ben anlarım’ ve Tarkan’ın ‘Yap bi güzellik’ şarkısı yer aldı.

EN FAZLA SEFO ARANDI

fizy’de Temmuz’da en çok aratılan şarkıcı, son zamanların popüler ve Türkçe rap müziğinin yeni nesil isimlerinden Sefo oldu. Sefo aynı zamanda Temmuz ayında fizy’de en çok dinlenen sanatçı oldu.

EN ÇOK ŞARKI DİNLENEN ON ŞEHİRDEN BİRİ KAHRAMANMARAŞ

Temmuz ayında fizy’de en fazla şarkı dinleyen on şehirden biri Kahramanmaraş oldu. En çok şarkı dinlenen ilk on il arasında İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Adana, Konya, Diyarbakır ve Mersin de yer aldı.

TEMMUZ RAP MÜZİĞİN AYI OLDU

Kullanıcılarına zengin şarkı türleriyle eğlenceli anlar yaşatan fizy’de Temmuz ayında en çok dinlenen tür yine rap müzik oldu. Rap müziği sırasıyla ‘pop’, ‘nostalji’, ‘arabesk’ ve ‘yöresel’ türler takip etti.

Kullanıcıların tercihleriyle oluşan algoritma listeleri hariç, editörlerin dikkatle hazırladığı en çok dinlenen listeler ‘Yaz Coşkusu’, ‘Fizy Tatil’, ‘Günün Listesi’, ‘En Yeniler Yerli’ ve ‘Fizy Pop’ oldu.

Editör: TE Bilisim