EYÜP KADİR KIRCI-İSTANBUL

İstanbul’un Beykoz ilçesinin ana merkezi Kavacık Okul Caddesi üzerinde bulunan “MALATYA SARAYI” aktar ve baharat tüketicileri tarafından Türkiye’nin en şirin aktarı seçildi.

Gastronomi dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte televizyon ve sahne dünyasının tanınmış simalarının en uğrak noktası olmayı başaran aslen Kahramanmaraşlı başarılı işletmeci fitoterapi uzmanı Rahime Vişne sahibi olduğu “MALATYA SARAYI” İstanbul da her bir sokağında devasa film platolarıyla bilenen Beykoz ilçesinin alışveriş ve eğitimde ana merkez üs olmayı başarmış Kavacık semtinde Okul Caddesi 15 numarada bulunmakta.

Türkiye’nin en şirin aktarı ünvanına sahip “Malatya Sarayı” kuruyemişten şarküteriye, baharattan doğal ürünlere, şifalı bitkilerden kavrulmuş kahve ve doğal bal çeşitlerine bir aktarda baharatçı da şarküteri de kuruyemişçi de bulmak istediğiniz ne varsa hepsini en doğalından ve tazesinden ulaşabildiğiniz adres.

Anadolu’dan sofranıza aradığınız tüm doğal lezzet ve şifalı bitkilerin doğal ve taptaze olarak sizlerin beğenisine sunulan güvenle ve keyifle alışveriş yaptığı adres olmayı başaran Malatya Sarayı sinema, tiyatro yeşil sahalar ile televizyon dünyasının starları da sizler gibi alışverişte tercih etmekte.

Sosyal medya fenomenleri ve müşterilerin oylarıyla Türkiye’nin En Şirin Aktarı seçilen Malatya Sarayı sizleri evinizdeymiş gibi samimi ve doğal bir atmosferde karşılıyor. Çalışan personeller tam profesyonel bir kadro.

Sosyal medya uygulaması instagram da https://www.instagram.com/malatya_sarayi adresinden doğrudan iletişime geçebiliyor.

Türkiye’nin en şirin aktarı MALATYA SARAYI sizlere ‘Getir Yemek’ ve ‘Sürat Kargo’ anlaşmasıyla çok hızlı teslimat güvencesiyle hizmet sunarken doğalından ürünler çeşnisinde; Baharat, Bakliyat, Kuruyemiş, Tıbbi Bitkiler, Dünya Kahveleri, Şarküteri ve Nisan’dan Ekim ayına kadar da dövme hakiki Kahramanmaraş Dondurması 0216 693 1 553 numaralı telefondan direkt iletişime geçerek sorularınıza en doğru cevap bulabileceğiniz nezih bir adres.

Türkiye’nin En Şirin Aktarı MALATYA SARAYI tescilli markası ve modern sosyal aktar mantığıyla çok yakında bayilikler verecek.

Editör: TE Bilisim