“Boğazımızda bulunan ve toksinlerin solunum yollarındaki hassas organlara geçmesine engel olan tüylerde sigara dumanının bıraktığı etki yüksek dozda negatif iyon ile nötralize edilebiliyor”

Bu sözleri söyleyen LoncaMed Proje Koordinatörü Kemal Pekpak yapılan araştırma hakkında bilgi verdi. 

Bu tüylerin ne kadar hızlı hareket ederlerse o kadar etkili olduğunu söyleyen Kemal Pekpak şunları kaydetti:

“Ancak sigara dumanı bunları yavaşlatıyor ve bedenin kansere yol açan kirlerden korunmasına engel oluyor. Yapılan testlerin sonucunda yüksek düzeyde negatif iyon içeren hava, bu tüylerin hareketini tekrardan normale dönüştürüyor. (Soyka, 1991). A.B.D. Ziraat Bakanlığı tarafından yürütülen bir araştırmada bir odayı iyonize etmenin toz oranını %52, bakteri oranını %95 azalttığı kanıtlanıyor”

TAŞINABİLİR NEGATİF İYONLAR TÜRKİYE'DE

Negatif iyon salınımı ile bütün bakteri ve virüsleri *(Koronavirüs dahil) öldürme özelliğine sahip olan Aeriashield by Moskito Free ‘nin artık Türkiye’de olduğunu söyleyen Kemal Pekpak şunları söyledi:

“Sağlık sektöründe hizmet veren tüm markalar gibi biz de kaliteli ve güvenilir hizmet esasına göre hareket ediyoruz. Negatif iyon salınımı prensibi ile çalışan Moskito Free’yi seçerken de güvenilirliğini araştırarak karar verdik. 

137 yıllık Pasteur Enstitüsü tıp alanında dünyada kabul görmüş en kapsamlı mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahip dünyanın en seçkin enstitüsü olarak kabul görmekte. Toplum sağlını önemseyen hizmet anlayışımız ile daha fazla kullanıcıya erişmek için ürünü Avrupa, Asya ve Amerika’dan sonra Türkiye’ye getirmeye karar verdik”

Uluslararası sağlık sektöründe, medikal ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini de belirten Pekpak, “Kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın dışında uzun vadeli bağlantılar kurarak tüm dünyada kabul gören sağlık teknolojilerini toplum sağlığının bilgisine sunmak en büyük amacımız” dedi. 

*Pasteur Enstitüsü test raporlarına göre

Editör: TE Bilisim