PTT AŞ tarafından “Geleneksel Türk Okçuluğu” konulu blok şeklinde hazırlanan iki değerli anma pulu ile ilkgün zarfı, 06 Mayıs 2021 tarihinde tedavüle sunuldu.

Okçuların her yıl bayram günü olarak kutladığı Ruz-ı Hızır gününe denk gelen ve 06 Mayıs 2021 tarihinde tedavüle sunulan "Geleneksel Türk Okçuluğu" konulu 2x3,00 TL (52x115 mm boyutunda) olmak üzere anma pulu, söz konusu pula ait 8,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında abone sayısı kadar satışa çıktı. 

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önlemek ve müşterilerimizin filatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 06 Mayıs 2021 tarihinde satışa sunulan ilkgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilerimize, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay içerisinde satın alınması halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerimiz tarafından hazırlanan filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürü’ne uygun olması halinde) posta damgası tatbik talepleri, 3 ay içerisinde PTT AŞ’ye iletildiği takdirde karşılanabilecek.

Editör: TE Bilisim