Eczanelerinin sağlık ürünü ihtiyaçlarını en hızlı şekilde tedarik eden pazaryeri Novadan, eczacıların hayatlarını teknolojik yeniliklerle kolaylaştırıyor. Novadan, yapay zeka, çoklu arama, aynı gün teslim, takas, hediyeli ürün, danışmanlık, eğitim, puan ve analiz gibi sektörde ilk defa kullanılan çözümlerle eczanelerin gelecekteki ilk pazaryeri tercihi olmayı hedefliyor.

Eczanelerin tüm sağlık ürünü ihtiyaçlarını karşılamak ve onları geleceğe güçlü adımlarla taşımak amacıyla kurulan Novadan, sunduğu gelişmiş teknolojiler ve eczane ihtiyaçlarına özel geliştirilen çözümlerle eczacıların hayatlarını kolaylaştırıyor. Tüm serbest eczacılar platforma ücretsiz olarak kayıt olup Novadan’ın sunduğu yenilikleri kullanmaya hemen başlayabiliyor.

Eczalıkta bir ilk: Her eczacıya açık ürün değişimi

Novadan platformunu kullanmaya başlayan eczacılar, ihtiyaç duydukları sağlık ürünlerine patentli çoklu arama sayesinde hızlı bir şekilde ulaşabilirken, aynı zamanda platform üzerinden kendilerini geliştirebilecekleri eğitimlere erişebiliyorlar. Eczanelere özel takas sistemini de hayata geçiren Novadan, sektörde ilk olan bu sistem sayesinde eczacıların ellerindeki ürünleri meslektaşlarıyla değiş tokuş edebilmelerine ve bu sayede de stok problemi yaşamamalarını sağlıyor. 

Sektörde ilk defa kullanılan patentli teknolojiler

Eczacıların kullanımına ilk kez sundukları avantajlara  dikkat çeken Novadan Kurucularından Haki Poyraz; geliştirmekte oldukları yeni özelliklerle eczacılara sundukları yenilikçi çözümlerin her geçen gün artacağını söyledi. Poyraz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektörde ilk defa kullanılan, patentli teknolojilerimizle eczacıları geleceğe taşımayı hedefliyoruz. Eczanelerin ihtiyaçlarını tespit ederek, onlara en uygun çözümleri geliştirmeyi amaçlıyoruz. Yol planımızda en kısa zamanda kullanımlarına sunacağımız  birçok yenilik olacak.”

Binlerce veriyi aynı anda inceleyebiliyor

Novadan yapay zeka modülü ile eczanelerin ihtiyaçlarını tespit ederek onlara en uygun sağlık ürünlerini, en doğru zamanda ulaştırıyor. Binlerce veriyi aynı anda inceleyen Novadan, eczacının ihtiyacını önceden tahmin ederek, en uygun çözümleri önerebiliyor. Şu an için İstanbul içerisinde aynı gün teslimat yapabildiklerini belirten Haki Poyraz; “Çok önemli olan bu hizmetimiz ile eczanelerin ihtiyaçlarını aynı gün çözebiliyoruz. Bu sayede eczacılar için çok önemli olan zamandan tasarruf edebilmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim