MARTI Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Şeker, “31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları son hızıyla devam ederken bizlerde can hakkı savunucuları olarak oy kullanamayan sessiz dostlarımız hayvanların sesi olma gayretimiz devam ediyor” dedi. Şeker, şunları söyledi:B

“Yönetime talip olan kişilerin bakış açılarını görmek, projelerini dinlemek ve yeni projeleri sürece eklemek amacıyla hedefimiz tüm adaylarla bir araya gelebilmektir. Çünkü sorunların kurulabilen insani ilişkilerle daha kolay çözülebileceğine olan inancımız tam.

Bu bağlamda İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel ve ekibini de dernek binamızda ağırlayıp geleceğe dair hayvanlarla ilgili projelerini dinledik, birlikte ne tür projeler geliştirebileceğimizi konuştuk ve elbette hayvan hakları konusundaki beklentilerimizi ilettik, kendilerinden söz aldık. Kendilerine ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Süreç yoğun ve yorucu ancak bu konu tüm adayların hassasiyet göstereceği bir konu. Dolayısıyla tüm siyasilere çalışmalarında kolaylıklar diliyor,bu tatlı rekabetten en karlı sevimli dostlarımız çıksın istiyoruz. Bu konuda siz değerli basın mensubu dostlarımızın desteğini ise tarifi mümkün olmayan bir minnet duygusuyla ifade ediyoruz.”

Bu arada, İYİ Partili Ahmet Çabukel, yerel seçimler sonrasındaki projelerini anlatarak hayvan hakları savunucularından yerel seçimler için destek istedi.

MARASPOSTA

Editör: TE Bilisim