Ülkü Ocakları Genel Merkezi ödüllü yarışmalarına Bilgi Ocakta ile dijital ortamda devam ediyor. Yapılacak Yeni yarışmanın aynı zamanda liseye giriş sınavı olan LGS denemesi formatında olacağı vurgulandı.

Söz konusu yarışma ile ilgili duyuruyu Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım twitter hesabından paylaştı.

Genel Başkan Yıldırım paylaşımında, "Sınava son düzlükte ne kadar hazırsın? İşte fırsat! Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavı için 22 Mayıs 23.59’a kadar bilgiocakta.com adresinden kaydını yap hem kendini dene hem ödülü kazan!

Sınav: 23 Mayıs Pazar Saat 14.00" ifadelerini kullandı. 

BİLGİ OCAKTA GENÇLERE HERGÜN YENİ PROJELERLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan ve genlere sunulan Bilgiocakta eğitim platformu online bir sistem üzerinden gençlere eğitim seminer yarışma ve programlarla hizmet vermeye devam ediyor. Söz konusu platformdan matematikten tarihe resimden robotik kodlamaya kadar çeşitli alanlarda faydalanabilecek olan bireyler şimdide ödüllü LGS deneme sınavı ile biryandan önlerini geliştirirken bir yandan da LGS pratiği kazanma imkanı bulacaklar.

Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan ve çeşitli eğitim platformu Bilgi Ocakta'ya, Bilgiocakta adresi üzerinden ulaşıp kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim