Adana'da, aralarında çıkan tartışmada birbirlerini bıçakla yaralayan baba ve oğlu hastanede tedavi altına alındı.

Merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde K.G'nin, babası H.G ile yaşadığı tartışma kavgaya dönüştü.Kavga sırasında babasını çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan K.G,  daha sonra kaçtı. H.G ise olay yerine çağrılan ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan H.G ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Şüphelinin eşkal bilgilerini alan ekipler yaptıkları çalışmada K.G'yi yaralı halde aynı mahalledeki bir akaryakıt istasyonunda yakaladı. Elinden yaralı olduğu belirlenen K.G, akaryakıt istasyonuna çağrılan ambulansla Adana Şehir ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KARDEŞ KAVGASI:1 YARALI

Öte yandan Adana'da ağabeyi tarafından bıçaklanan kişi hastanede tedavi altına alındı.

Merkez Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde aralarında husumet bulunduğu belirtilen A.B ve kardeşi Ö.B arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.B kardeşi Ö.B'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Ağır yaralanan Ö.B, çevredekiler tarafından otomobille götürüldüğü özel bir hastanedeki müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi.

Polis A.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

AA

Editör: TE Bilisim