Kahramanmaraş’ın hafif yağmurlu olacağı, sıcaklığın en düşük 6 ve en yüksek 11 dedece olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın kuzey ve doğusu, Güney Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Erzurum, Ağrı çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçeleri ve Antalya'nın batı ilçelerinde yağış bekleniyor

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Güney Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz , Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Erzurum, Ağrı çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçeleri ve Antalya'nın batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Yağışların; hafif yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar, bu sabah saatlerinde Antalya'nın Kumluca, Demre ve Finike ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, iç ve doğu bölgelerde zaman zaman güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli (30-50 km/saat) esecek.

 

Kahramanmaraş’ın hafif yağmurlu olacağı, sıcaklığın en düşük 6 ve en yüksek 11 dedece olacağı tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim