Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan KASKİ Genel Kurulunda gündem maddeleri yapılan müzakereler sonucunda üyelerin oylarına sunuldu.

 

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünün 2016 Kasım ayı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan Genel Kurulun gündem maddeleri yapılan müzakereler sonucunda üyelerin oylarına sunuldu. Buna göre; ‘Teşkilat Yönetmeliğinde Değişiklikler’, ‘Teşkilat Şemasında Değişiklikler’,  ‘Kadro İhdası’, ‘Boş Kadro Derece Değişikliği’ oybirliği ile kabul edildi.

 

Genel kurulda, ‘2017 Mali Yılı ve İzleyen(2018-2019) İki Yılın Bütçe Tasarısı’ ve ‘Tarifeler Yönetmeliğinde ve Su Ücret tarifelerinde değişiklikler’ Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken; ‘2017 Mali Yılı Performans Programı’, ‘Ödenek Aktarımı’, ‘Göksun İlçesi Büyükkızılcık Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Projesi İşi İçin Kredi Kullanılması’, ‘Orta Ceyhan Menzelet Barajından İlimiz İçme Suyunun Karşılanması’,  ‘Genel Müdüre Protokol İmzalama Yetkisi Verilmesi’ ve ‘Taşınmaz Hisse Devri’ maddeleri de oy birliği ile kabul edildi.

 

‘2015 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporu’ sonucu Genel Kurulun bilgisine sunulurken; ‘Kredi Kullanılması İçin Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesi’ ve ‘Devlet Su İşlerine Yetki Verilmesi’ de oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca, Genel kurula katılmayan Genel Kurul Üyelerinin izinli sayılmasının ardından, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi'nin önerisi üzerine Genel Kurulun 22 Kasım saat 14.30’da toplanmasına karar verildi.

 


Editör: TE Bilisim