Yaz aylarının gelmesiyle içimizdeki yaşadığımız heyecanı ve arınmayı yaşam alanımızda hissettirmenin püf noktalarını anlatan Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, mutfak dekorasyonuyla ilgili birbirinden farklı öneriler sunuyor.

Mutfağınızda Sakin Tonları Kullanın

Sevdiklerinizle en çok özlediğiniz kahve buluşmalarını yapabilmeniz için mutfağınızda küçük bir alan ayırarak muhteşem bir kahve köşesi yapabileceğimizi söyleyen Bodrum Mutfak Mobilya Tasarım Ekibi, “ Endişe duyup da gidemediğimiz kafeleri birkaç dekorasyon fikirleri ile evimize taşımamız mümkün. Kahve fincanları ve ikramlık kurabiyeleri koyabileceğiniz pratik bir ünite kurtarıcınız olabilir. Tezgâhınızın küçük bir alanında farklı dekoratif ürünler kullanarak da kahve alanı yaratabilirsiniz. Aynı zamanda mutfağınıza hakim olan renklerde toprak tonları ve doğadan sürülmüş birkaç sakin tonu tercih etmeniz sizi, yaza ve yaşama hazırlamak için güzel bir başlangıç olacaktır” dedi.

Bahçe, veranda, teras ve havuzların açık havada yemek organizasyonları için misafirlerinize farklı bir deneyim yaşatacağının altını çizen tasarım ekibi, “Açık hava alanlarınız için misafirleriniz ile aranıza gönül mesafesi girmeden muhteşem bir yemek organize etmenize imkan yaratan, hareketli mutfak modelleri ve pişirme ünitelerini tercih edebilirsiniz. Hem kesintisiz ve doyumsuz ağırlamalar için eğlenceli bir ortam sunacak, hem de gelen misafirlerin yardımları ile daha az zahmetli davetler olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim