Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde hizmete sunulan ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Cevizli Bahçe yaz sezonu için kapılarını açıyor.

Cumartesi günü (bugün) hizmete başlayacak olan Cevizli Bahçe, pandemi tedbirlerini de en üst düzeyde aldığını bildirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin ilgiyle takip edilen sosyal alanlarından olan Cevizli Bahçe, Pandemi sürecinin oluşturduğu gecikmenin ardından hizmete başlıyor. 6 Haziran Cumartesi günü hizmet verecek olan Cevizli Bahçe, pandemi tedbirlerini de en üst düzeyden aldığını bildirdi.

Dulkadiroğlu İlçesinin doğa harikası tesislerinden olan Cevizli Bahçe, yenilenen yüzü ve donanımlarıyla vatandaşın hizmetine sunuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi:

“İlçemize kazandırdığımız doğa harikası bu alanımız hizmet vermeye başlıyor. Tüm alanlarda olduğu gibi bu alanımızda da gerekli sosyal mesafe ve pandemi tedbirlerini aldık.

Vatandaşlarımız açık alanda gönül rahatlığıyla dinlenebilirler ve çaylarını içebilirler. Ben hemşerilerimizi pandemi kurallarına da uyarak bu alana gelmeye davet ediyorum.”

Editör: TE Bilisim