Türkoğlu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Liseler Arası Kitap Okuma Yarışması sonuçları belli oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden verilen bilgiye göre; Mart ayında başlatılan Projede, öğrenciler Turgut Reis Lisesi öğretmenlerimizden Hacı Bayram Samsa'nın kaleme almış olduğu "Müslüman Gençliğin İnşası" kitabından sorumlu tutuldu. İlçe genelindeki 9 lise arasında yapılan yarışmaya öğrenciler çok büyük ilgi gösterdi.

27 Mayıs'ta yapılan sınav neticesinde kazanan beş öğrenciye ödülleri verildi.

Yarışmada 1. olan Sıla Kaçar'a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan, 2. olan Büşra Yiğit'e ödülünü Şube Müdürü Ali Tiyek, 3. olan Fatma Tiyek'e ödülünü Şube Müdürü Mehmet Bayraktar, 4.olan Ayşe Karabacak'a ödülünü Şube Müdürü Menderes İbik, 5. olan Elif Köse'ye ödülünü öğretmen Ceyhun Soylu verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan, proje sonucunda yaptığı konuşmada yarışma ile öğrencilerin okuma ve anlama becerilerinin geliştirilmeye çalışıldığı, ahlaklı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek için kitabımızın önemli bilgilere yer verdiğini dile getirerek, yarışmayı koordine eden ve yarışma için emek veren sorumlu öğretmenlerimize teşekkür belgelerini takdim ettiler. Öğrencileri ise gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Adem Aydoğan aynı gayret ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim