İsmetkaptan Mah. Şevket Özçelik Sok. No.55 Sevgi Yolu Alsancak Konak / İzmir

Karaca Otel, 1970 yılından beri hizmet veren, İzmir’in en köklü otellerindendir. Üstün hizmet anlayışı, kalitesi, konukseverliği ve misafirlerine sağladığı ev ortamı ile adından söz ettiren otelimiz, tüm dünyadan ve ülkemizin her köşesinden misafir ağırlamaktadır. Otelimiz, ‘ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ Belgeli İzmir’in ilk şehir otelidir.

Bizi benzerlerimizden ayıran en önemli özelliğimiz, güler yüzlü personelimiz ile sağladığımız“koşulsuz misafir memnuniyeti” odaklı sıcak hizmet anlayışımızdır. Bu anlayış bugünden yarına oluşmamış, 40 yıllık geçmişimizde, sürekli kendimizi geliştirmemiz ve yenilememiz sonucu meydana gelmiştir.

Karaca Otel, Türkiye’nin gelişmiş Liman kentlerinden İzmir’in kalbinde, oteller bölgesinde, kentin en büyük iki oteli Hilton ve Swiss Otel Grand Efes’in arasındaki “Sevgi Yolu”nda yer almaktadır. Kentin en prestijli meydanı “Cumhuriyet Meydanı” ve ünlü “Kordon” 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. İzmir Ticaret Odasına, Sanayi Odasına, Deniz Ticaret Odasına, İzmir Fuar alanına, Çankaya Metro İstasyonu ve tarihi Kemeraltı Çarşısına otelimizden yürüyerek, kolayca ulaşabilirsiniz.

Şahsınız ve firmanız misafirleri, geleneksel Karaca konukseverliği altında otelimizden memnun ve hoş anılarla ayrılacaklardır. Onları kendi evinizde ağırlıyormuşçasına,gönül rahatlığıyla bizlere emanet edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim