Akdeniz Mah. Mimar Kemalettin Cad. No:1 Konak / İzmir

İzmir’in Kordonboyu’nda yer alan Key Hotel, 24 Standart, 7 Superior, 1 Executive Suite, 1 Deluxe Suite, 1 Grand Suite olmak üzere toplam 34 oda ile hizmet vermektedir.
Key Hotel Standart Oda
Genişlikleri 26 ila 40 m2 arası değişen odalardır. Şehir veya kısmi deniz manzaralı standart odalarda french, twin ve yuvarlak yatak alternatifleri vardır. odalarda iP TV, iP Telefon, ücretsiz internet erişimi, çalışma masaları ve saten-pamuk çarşaf takımları mevcuttur. Banyolarda yerden ısıtma ve duş keyfiniz için ‘Rainmaker’ bulunmaktadır. Konaklama süresi boyunca alkolsüz minibar kullanımı, çay ve kahve ikram edilmektedir.
Key Hotel Superior Oda
Genişlikleri 40 ila 51 m2 arası değişen, tümü doğrudan eşsiz Körfez ve Kordonboyu manzarasına sahip odalarımızdır. French ve twin yatak alternatifleri mevcuttur. odalarda iP TV, iP Telefon, ücretsiz internet erişimi, çalışma masaları ve saten-pamuk çarşaf takımları mevcuttur. Banyolarda yerden ısıtma ve duş keyfiniz için ‘Rainmaker’ bulunmaktadır. Bu kategorideki tüm odalarda oturma grupları olup, köşe odalarda oturma grubu ayrı bir oda şeklindedir. Bu köşe odaların banyolarında duşun yanısıra jakuzi küvet de vardır. Konaklama süresi boyunca alkolsüz minibar kullanımı, çay ve kahve ikram edilmektedir.
Editör: TE Bilisim