Türkiyenin son yirmi yılda Doğal gaz, askeri, ekonomik, ulaştırma, Hava taşımacılığı, uzay ve bilişim alanlarında attığı dev adımlar hasım ve emperyal ülkeleri oldukça rahatsız etmiştir.  Tabi ki Türkiyenin bu adımları sadece tek etken değil Orta Doğuda ve Kafkasya bölgesinde önemli roller üstlenmesi emperyallerin önünü kesmesi asıl rahatsız edende bu olmuştur. Bunların yanı sıra Doğu Akdeniz, Ege ve Karadeniz bölgelerinde petrol ve Doğal Gaz aramasına başlaması ve akabinde Karadenizde çok önemli Doğal Gaz rezervine ulaşması da bu emperyal ruhları sıkmıştır. Emperyalleri rahatsız edenler sadece bunlar olsa! Türkiyenin Orta Doğuda özelliklede Suriyede planladıkları senaryoyu hayata geçirmelerine müsade etmeyişi de bu emperyalleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

Türkiyeyi 50 yıldır Terör gruplarıyla hizaya getiremeyen AB, ABD gibi emperyaller 10 yılda bir kurguladıkları darbe planlarıyla da başarısız olunca çılgına döndüler… Bu Fransız, Alman, İngiliz gibi emperyal bozuntusu ülkeler ABD’yi de unutmayalım… Türkiye’nin bileğini bükemeyecekleri anladılar ve başka planları devreye soktular…Bu rezil kepaze ülkelerin planlarını deşifre ediyorum buradan; Türkiye’nin komşu bozuntusu alçak Yunanlıları devreye soktular, böylece Yunanistan gibi alçak bir ülkenin arkasından Türkiyeye karşı bir takım hesaplar içine girdiler…Fransa, Almanya, İngiltere, ABD gibi şahsiyetten, onurdan, şeffaflıktan yoksun bu emperyaller yunansitana envai silah desteği sağlamaya başladılar…Bunla da kalmadılar Güney Kıbrıs Rumlarına da silah, mühimmat takviyesi yapıyorlar…Niçin bunlara silah yığınağı yapar bu alçaklar! Türkiye bu emperyallerin tam hedefinde, içerden denediler yıkamadılar, terörle denediler yine yapamadılar! Şimdi de paravan devletçiklerle üzerimize saldırıyorlar…Baktılar ki paralı teröristleri Türkiyenin ayakları altında çiğneniyor şimdide terörist devlet rolüne girdiler…Bu terörist devletlere bir bakalım; Güneyimizde Mısır, BAE, İsrail alçak devletleri üzerimize gönderen de bu emperyal ülkeler değil mi? Batımızda Rum ve Yunanları üzerimize  musallat edenler de bunlar değil mi? Şimdi Kuzeyimizde Ermeni çakallarını da Azerbaycan üzerine salan bu emperyaller! Bu Fransızlara çok kuvvetli haddini bildirecek bir reaksiyon göstermemiz gerekir…O zaman belki diğer emperyal ve terörist devletler hizaya gelir…Bu alçaklarla aynı anda kötü olmayalım ama bunların çakallarına ve fransaya da haddini bildirecek hamleler bekliyoruz…. Çünkü can Azerbaycan orda yalnız bırakılamaz! Azerbaycan üzerinden Türkiyeye vurmaya çalışan alçak emperyal ülkeler! Bir şeyi yine hesap edemediniz O da cesur Türk ve Azeri milletleri…Sizlerin topunuza iki millet yeter! Hey alçak Macron, miçotakis, paşinyan ve diğerleri öyle büyük bir hataya düştünüz ki?

Bedelini ağır ödeyeceksiniz hey yunan ve ermeni çakallar!!! Türkiye tam teçhizatla Azerbaycanda yer almalıdır…Ermenilere, Fransızlara ve Yunanlılara öyle bir Osmanlı tokadı atalım ki bir daha kendilerine gelemesin…Bekle Azerbaycan Türkiye sana gelecektir…

Ermenistan'ın son günlerde Azerbaycan birliklerine sınırlarına saldırması sonucu çok sayıda Azeri askeri şehit düştü. Anında karşılık veren Azeri birlikleri bir çok Ermeni birliğinin bulunduğu kışlaları imha etti. Ermeni güçlerinin saldırı girişiminde bulunduğu Tovuz ilinden Türkiye ve Azerbaycan'ın ortaklaşa gerçekleştirdiği Bakü-Tiflis-Kars demir yolu, Bakü-Tiflis-Ceyhan petrol boru ve TANAP'ın başlangıcı olan Güney Kafkasya doğal gaz boru hatlarının geçmesi saldırının arka planında Türkiye ile Azerbaycan'ın bağını koparmak olduğu aşikardır.

Sınırda gerginlik çıkararak, Rusya'nın öncülüğündeki Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütünü çatışmada taraf yapma isteğinin de Erivan yönetiminin planları arasında olduğu biliniyor.

Ermeniler AZERBAYCAN-TÜRKİYE İLE BAĞLANTI HATTINI KESMEK İÇİN SALDIRIYOR…

Azerbaycan'ı Gürcistan üzerinden Türkiye'ye ulaştıran tek kara yolu da bu rotada yer alıyor.

APTAL ERMENİSTAN'A PAHALIYA MAL OLACAK…

Terörist çetelerle amacına ulaşamayan emperyaller şimdi terör devleti olma yolunda hızla yol alıyorlar…Bu terör devletlerin başında ABD, Fransa, Almanya, İsrail, Yunanistan, Ermenistan gibi devlet vasfını kaybetmiş ucubeler yer almaktadır…

Siz terör devletleri Türkiye’nin dostluğunu kendiniz kaybettiniz…