Kaymakam Özgür Özçimen öncülüğünde Nurhak Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nca Nurhak’a Sosyal Market açıldı.

    

Geçtiğimiz Eylül ayında Çağlayancerit Kaymakamlığı görevinden Nurhak Kaymakamlığı'na atanan, Çağlayancerit Kaymakamlığı süresince  başarılı çalışmalar yapan Kaymakam Özgür İşçimen, Nurhaka atanır atanmaz bir çok projenin hayata geçirilmesi çalışmalarını sürdürüyor.

Nurhak Kaymakamı Özgür İşçimen öncüğünde Nurhak  Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nca Nurhak’a Sosyal Market açıldı. Açılışa Nurhak Kaymakamı İşçimen ve kurum müdürleri katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam İşçimen şunları söyledi:

"Öncelikle sosyal marketimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sosyal  marketimiz sayesinde Nurhaklı ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz gıda ve temizlik ürünlerini kendi ihtiyaçları doğrultusunda seçerek ücretsiz bir şekilde alabileceklerdir. Her daim hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

İlçemizde yardımlaşma ve dayanışma ruhunun hakim olacağına yürekten inanıyorum. Kadim coğrafyanın yüce gönüllü insanlarına hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Daha nice sosyal sorumluluk ve hizmet projelerini hayata geçirmeyi rabbim nasip etsin"

Editör: TE Bilisim