Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçe Kaymakamlığı’nın başlattığı “Aşı ol, Kıyafetini al” kampanyası ilgi gördü. 

Kaymakam Özgür İşçimen’in ilçede başlatmış olduğu “ Aşı Ol Kıyafetini Al” kampanyası Kullar ve Tatlar Mahallelerinde ilgiyle karşılandı. Kampanya kapsamında aşı olan vatandaşlara 5’er parça kıyafet hediye çeki verildi. 

Yapılan kampanya hakkında konuşan Nurhak İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen şunları söyledi:

 “Bilindiği üzere, temmuz ayı ile birlikte sosyal hayatta normalleşmeye geçilmesinden dolayı vaka sayıları ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de hızlı bir şekilde artış göstermektedir. İlçemiz aşılanma oranları diğer ilçelerden düşük seyretmekte olup il ortalamasının altında yer almaktadır. 

Covid-19 salgınında en etkili ve tek çarenin aşı olduğu ve şuana kadar tüm dünyada 8 milyar dozdan fazla aşı yapılmış olması aşının güvenirliği ve önemini ortaya koymaktadır.  

Hemşerilerimizin salgınla mücadele de gerekli hassasiyeti ve duyarlığı göstermesi adına yaş sınırı olmamak kaydıyla birinci ikinci ve üçüncü doz aşı olan herkese istisnasız Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı vasıtasıyla (beş) 5 parça sıfır kıyafet alması için hediye çeki dağıttık. 

Yılsonuna kadar aşı olacak her hemşerimize de dağıtılmaya devam edilecek

Fedakârca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere mesai arkadaşlarıma salgınla mücadele kapsamındaki olağanüstü gayret ve çabalarını takdir ediyor emeklerinin ziyan olmaması adına tüm hemşerilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz’’

Editör: TE Bilisim