Kahramanmaraş Valiliği şehit ve gazi çocuklarını ara tatilde yaylada eğlendirdi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit çocuklarına yönelik düzenlenen etkinliğe katıldı. Kahramanmaraş'taki gazi ve şehit aileleri, Alpedo Kervan Lezzet Grubu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi tarafından düzenlenen programda bir araya geldi. Başkonuş Yaylası'nda bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi, çocuklar gönüllerince eğlendi.

Başkonuş yaylasında düzenlenen etkinlikte şehit ve gazi aileleri ve çocuklarıyla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun; “Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanettir. Bu emanete devlet ve millet olarak sahip çıkacağız” diyerek şunları söyledi:

“Okullarımızın da ara tatilde olması dolayısıyla şehit ailelerimizin gazilerimizin hem ailelerini hem de çocuklarını bu tatili fırsat bilerek derneğimizin organizasyonunda Başkonuş Yaylamızda misafir ediliyor. Çocuklarımız yoğun ders programından ancak tatillerde fırsat bulabiliyor.

Bugün tatili de fırsat bilerek gönüllerince eğlenmeleri için buradaki bütün imkânlar seferber edildi. Bizde onların mutluluğuna ortak olmak için buradayız. Bu organizasyonu düzenleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimize, destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyor, bütün çocuklarımıza sağlık, afiyet, hayırlı uzun ömürler ve başarılar diliyorum.”

Etkinlik, çocuklara sucuk ekmek ikramıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim