Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında ilçenin hemen hemen her noktasına dezenfeksiyon işlemi uyguladı.

Her gün 20 kişilik ekip, ayrı noktalarda dezenfekte işlemi yapmaya devam ediyor. En son; kargo şirketlerinin şubeleri, Otogar Cami, Ali Rıza Cami, hastanelerimiz, bir hasta evi ve birçok dış mekanı dezenfekte eden Belediye ekipleri, aralıksız olarak vatandaşın sağlığı için çalışıyor.

Konuya titizlikle ve ciddiyetle yaklaşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “ilçemizin tamamında başlattığımız dezenfeksiyon işlemleri ile vatandaşımızın hijyen açısından bir sıkıntısı olmasın istiyoruz” diyerek, şunları söyledi:

“Dezenfeksiyon işlemlerimiz yanı sıra, 65 yaş üstü büyüklerimizin de ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Dar gelirli ailelerimize yardım kolileri, ekiplerimiz tarafından bizzat teslim ediliyor. Ayrıca büyüklerimize ekmek dağıtımı da yaparak dışarı çıkmadan, karantina kurallarına uymalarına yardımcı oluyoruz. Belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bundan sonrası vatandaşımızın kişisel tedbirlerine kalıyor.

Devletimiz, korona virüsle mücadelede izlememiz gereken yönergeleri birçok kanaldan vatandaşına ulaştırıyor. Korona ile mücadele etme yollarını artık herkes biliyor. Lütfen konuya ciddiyetle yaklaşıp, Sağlık Bakanlığımızın tavsiyelerini dinleyelim. Caddelerimizde ve esnaf dükkanlarında da ilaçlama işlemlerimiz devam ediyor bir taraftan. Umuyorum en kısa zamanda aydınlık, ferah ve sağlıklı güzel günlerimize kavuşuruz.”

Editör: TE Bilisim