Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, işitme ve konuşma engelli küçük Mehmet’in geçen ay basına yansıyan yardım çağrısına hemen cevap vermişti.

13 yaşındaki Mehmet’in işitme cihazının arızalanması ve ailenin durumu olmadığı için tamir ettirememesi üzerine, aileyi ziyaret eden Onikişubat Belediyesi yardımlarda bulunmuş, Mehmet’in işitme cihazını tamir ettireceği sözünü vermişti. 3 çocuklu ailenin en büyüğü olan Mehmet’e, Başkan Mahçiçek, kendi elleriyle tamir olan işitme cihazını teslim ederken duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Mahçiçek ziyarette şu ifadelere yer verdi.

“Mehmet evladımızın işitme cihazını tamir ettirdik. Artık eğitim hayatına devam edebilecek, arkadaşlarını ve ailesini duyabilecek. Öğretmenimiz ve muhtarımıza da aileyle ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her çocuğu kendi evladımız gibi görüyoruz. Bir çocuğumuzun, bir ailemizin ihtiyacını karşılamış olmaktan daha mutluluk duyuyoruz.”

Anne Neslihan Yıldız ise gözyaşları içinde Başkan Mahçiçek’e ve katkısı olan herkese teşekkürlerini iletti. İşitme cihazı olmadan çocuğunun sokakta gelebilecek tehlikelere karşı açık olduğunu, artık böyle bir kaygısının olmayacağını ifade etti. Mehmet’in kardeşlerine de çeşitli hediyeler veren Başkan Mahçiçek, yapılan hizmetin görevleri olduğunu belirterek, “ailemize sağlıkla huzurla geçirecekleri hayatlar temenni ediyorum” dedi ve aileyle vedalaşarak ayrıldı.

Editör: TE Bilisim